• 08 januari 2024

Op 9 januari is de overdracht van de Eekschuur bij de notaris. De nieuwe eigenaar wordt de Nieuw apostolische kerk, oftewel het NAK.

We kunnen als Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten op zondag de Eekschuur blijven gebruiken voor kindernevendienst, oppas en kids in church. Ook op andere momenten kunnen we de zalen huren van de Nieuw Apostolische Kerk.  

Dank!

Heel veel dank aan iedereen die energie heeft gestoken in deze grote klus. In dit geval willen we in ieder geval noemen Max Kroes en de vaste medewerkers van de Eekschuur,  Marion, Yvonne, Leo, Toos en Tjitske. Dank jullie wel!

Martinuskerk

Nu de verkoop van de Eekschuur een feit is, kunnen we ook verder met de plannen voor de Martinuskerk. in de kerk komen onder andere een keuken, een berging, nieuwe toiletten. De consistorie wordt groter en kan dienst doen als kleine zaal. Er komen tochtvrije glazen deuren om de warmte binnen te houden, maar tegelijkertijd doorzicht te geven door de kerk. Zo wordt de kerk openen er gastvrijer. We kijken uit naar de aanpassingen en vooral naar een mooie toekomst voor ons prachtige kerkgebouw!