Martinuskerk open op landelijke Open kerkendag

Kom eens binnen in de prachtige Martinuskerk

Een eeuwenoude kerk op een mooie plek in Warnsveld, zo maar open op Tweede Pinksterdag. Op 29 mei is het landelijke open kerkendag en daar doet de Martinuskerk in Warnsveld graag aan mee. De leden van deze prachtige kerk heten u van harte welkom, van 10.00-16.00 uur.

Loop eens naar binnen en geniet van de mooie ruimte. Steek een kaarsje aan in het stiltecentrum. Ga in gesprek met de enthousiaste gastheren en gastdames. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en zij kunnen stoepkrijten op het kerkplein. Bent u op de fiets? Dan kunt u vanaf de Martinuskerk een fietstocht maken van 56,8 of 42 km langs bossen, velden, dorpen en nog meer mooie kerken. De route staat op fietsknoop.nl en is op papier beschikbaar in de kerk.

Het thema van de landelijke open kerkendag zijn niet de torenspitsen maar is het interieur. Dan kunt in de Martinuskerk het nieuwe meubilair bewonderen, passend bij de kleuren van de kerk. Functioneel voor meerdere doeleinden. Ga zitten en kijk om u heen, bijvoorbeeld naar het mooie orgel boven uw hoofd. Of neem een kop koffie/thee of limonade en ga aan een van de nieuwe tafels zitten. Een mooie plek om in gesprek te raken met andere bezoekers of de vrijwilligers. Om elkaar te ontmoeten. Want dat wil de Martinuskerk zijn: een plek om God en elkaar te ontmoeten op allerlei momenten.

Datum

maandag 29 mei

Tijd

10.00 - 16:00 uur

Locatie

  • Martinuskerk
  • Kerkplein 1
  • 7231 AE Warnsveld