Literair concert, Carel ter Linden, Dorpskerk Vorden

Gedichten en bijpassende pianowerken wisselen elkaar af tijdens het literair concert dat op zondag 18 september in de Dorpskerk in Vorden plaatsvindt. Mirjam Karres speelt piano en Carel ter Linden draagt gedichten voor.

Carel ter Linden, emeritus predikant, maar bij een breed publiek beter bekend als de  hofpredikant, is tevens schrijver en dichter. Hij heeft prachtige gedichten (eigenlijk meer verhaaltjes) geschreven over het leven en gebundeld in een boekje “Om een zin “.

De gedichten zijn niet bijbels maar wel met een diepere betekenis. Ze zijn afwisselend ontroerend, luchtig, vrolijk en toegankelijk. Zinnen, woorden en beelden resoneren na in de muziek. Concertpianiste Mirjam Karres heeft hier prachtige pianowerken bij uitgezocht die zij speelt op de vleugel

Op het programma staan composities van Bach, Scarlatti, Chopin, Liszt en Debussy en zo wisselen muziek en woord elkaar af. www.literairconcert.nl

Zondag 18 september, aanvang 15.30 uur. De prijs voor dit concert is € 15.- p.p. Reserveren via info@vriendenvandedorpskerkvorden.nl. Kaarten ook verkrijgbaar voor aanvang in de kerk.

Datum

zondag 18 september

Tijd

15.30 uur

Locatie

  • Elders: zie bijzonderheden

Kosten

€ 15