LEEFSTIJL & PAPRIKA’S

Geen pillen maar paprika’s! Dit is de mening van de bekende leefstijl-huisarts Tamara de Weijer. Ze nodigt uit om anders te denken: kijk bij diverse (lichamelijke) klachten eerst naar je leefstijl en je voeding, voordat je je door je huisarts allerlei medicatie laat voorschrijven. Als leefstijl-coach in de psychiatrie maar ook als radartje in God’s Kerk kan ik me hier helemaal in vinden.

INSPIRATIEMIDDAG

Sandra en Anja van “Vegan Church” verwoorden dit als volgt : Wij mensen zijn door God geschapen. Daarom hebben we een bijzondere verantwoordelijkheid voor ons lichaam. Een gezond, gevarieerd en plantaardig voedingspatroon pas daarbij. Het voedsel dat God in Genesis 1 aan ons geeft, bestaat uit fruit, groenten en zaden. Door bewust te kiezen voor plantaardig voedsel en een gezond eetpatroon, eren we God.” 

Ze willen het hier met ons over hebben op zondagmiddag 7 november in de Eekschuur van 14.00 – 17.00 uur.

Eerder dit jaar op de biddag voor gewas en arbeid zouden Anja en Sandra al komen maar dat was toen vanwege de avondklok en andere corona-maatregelen uiteindelijk niet mogelijk. We hebben er toen een mooie Zoom-bijeenkomst van gemaakt.  Dat was fijn maar elkaar nu in levenden lijve ontmoeten is toch wel veel prettiger.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We willen er een gezellige middag van maken met een lezing door Anja en Sandra, een spannende quiz met natuurlijk leuke prijzen en tot slot de al eerder beloofde proeverij van puur plantaardige lekkernijen. De sfeer zal positief en uitdagend zijn.

HOE MELD JE JE AAN?

Voor een zorgvuldige organisatie vragen we je om je zo snel mogelijk op te geven voor deze middag via duurzaam@pknzutphen.nl of bij Willemien op telefoonnummer 0642970125.

Hartelijke groet van Marjan Kruik, taakdrager duurzaamheid PKN Warnsveld-Leesten, mede namens Willemien Erbrink diaken duurzaamheid PKN Zutphen

Datum

zondag 07 november

Tijd

14.00 - 17:00 uur