Eten verbindt! Daarom organiseert de werkgroep Bezinning, Gesprek en Ontmoeting op 14 oktober weer een ‘duurzaam drentel diner’, een diner voor en door gemeenteleden. Doet u mee?

Wat:
We beginnen om 17.00 uur in de Eekschuur met een welkomstdrankje. U krijgt een korte uitleg, waarna u op pad wordt gestuurd met een plattegrondje met adressen en een tijdschema.

Op het eerste adres eet u een voorgerecht. Hierna gaat u op pad naar het tweede adres, waar u een klein hoofdgerecht krijgt voorgeschoteld. Beide gerechten zijn bij voorkeur vegetarisch. Op elk adres dineert u met een andere groep gasten.

Daarna keert u terug in de Eekschuur. Hier zullen we gezamenlijk het dessert verorberen. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten.

Hoe:
U geeft zich op als gastheer/gastvrouw. Wilt u gastheer/gastvrouw zijn? Dan ontvangt u maximaal 6 gasten in uw huis en kookt u voor hen een klein gerecht (een voorgerecht of een hoofdgerecht).
Een gastheer/-vrouw is woonachtig in of nabij het oude dorp. U eet het voorgerecht of het hoofdgerecht (afhankelijk van wat u zelf maakt) op een ander adres.

U kunt zich ook opgeven om een klein dessert te maken. Het is leuk als we verschillende desserts hebben bij de afsluiting in de Eekschuur.

Tot slot kunt u zich ook opgeven als gast. Dan schuift u lekker aan, om te genieten van de heerlijke gerechten.

Kosten:
Kookt u? Dan betaalt u niks. Maakt u een dessert? Dan vragen we een bedrag van 5 euro. Eet u enkel mee? Dan vragen we een bedrag van 10 euro.

Voor vragen en aanmelden: Evelien van der Meer:
evandermeer27@gmail.com of 06-23804898 (na 21 augustus i.v.m. vakantie)

Datum

vrijdag 14 oktober

Tijd

17.00 - 21:30 uur

Kosten

€ 0, 5 of 10 (afhankelijk van wijze van deelname)